Cserne Gabi

Megmutatom, hogy hogyan élvezd újra az életed!

5 bevált azonnal működő tipp, hogy növeld a testi-lelki teherbírásod

Az emberek többsége időről - időre elfárad. Az élet hullámzik, vannak nehezebb és lazább időszakok, ha tetszik, ha nem. Vannak kemény napok, hetek, amikor megfeszülve, maximumon erőből kell tolni, be kell fejezni a projektet, meg kell csinálni egy feladatot, amit gyűlölsz és a hátad közepére kívánsz… Ismerem, velem is van ilyen… Ilyenkor meg kell állni, végiggondolni a helyzetet. Általában 1-2 nap alatt helyrerázódunk, és mehet tovább az élet, ez a rendje.

De nem mindig és nem mindenkinél. Van olyan, amikor nem múlik el néhány nap alatt. Ismerős érzés, hogy belefáradtál a mókuskerékbe és nem bírod tovább? Amikor káosz van, és már úgy érzed, hogy nem tudod magad összeszedni? A probléma ott kezdődik, amikor ez a fáradt, megrekedt állapotod nem múlik el, vagy egyre gyakrabban jön elő. Amikor észreveszed, hogy annyira kifáradtál, hogy már semmihez nincs erőd, és senkihez nincs kedved, akkor eljött a pillanat, hogy megállj.

Mert kellenek olyan időszakok, amikor egyszerűen szünetet kell tartani és kiszállni, kiszakadni a hétköznapi verkliből és valami egészen más dolgot csinálni. Ugyanis a lelki és a testi teherbírás két dologból áll, a testi és a lelki izmok párhuzamos és folyamatos edzéséből. Minden izom és minden belső folyamat a gyakorlással változik, erősödik, és ehhez szükségünk van energiára, amit gondolatokon, érzéseken és cselekvéseken keresztül tudunk fejleszteni.

pexels-photo-28340.jpg

                                                                                                                                                    fotó:Pexels

Ha készen állsz, azt javaslom, hogy kezdd el megvalósítani az életedben. Ezek bevált, kipróbált lépések, amik nemcsak nekem, hanem a klienseimnek is segítenek, ezért ajánlom most neked is, ha növelni akarod a teherbírásod és jobban akarod állni a sarat!

  1. Szakadj ki a megszokott környezetedből és csinálj valami egészen mást legalább 3 napig! Például fogd magad és menj el egyedül egy hétvégére.
  2. Állj bele a kellemetlennek tűnő helyzetekbe, tanulj magadról, ismerd meg eddig rejtett tulajdonságaidat! Ne halogasd tovább, nincs mire várni! Vedd észre, hogy leginkább a félelmeid tartanak vissza.
  3. Menj olyan emberek közé, keress olyan csoportot, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, és hasonló dolgokat keresnek az életben, mint te.
  4. Használd minél többet a fizikai erődet. Sportolj, túrázz, tanulj új mozgásformát, feszegesd a határaidat!
  5. Vállald önmagad, vállald a véleményed, mindig, minden körülmények között! És soha ne hagyd, hogy bárki szóval vagy tettel bántson!

 

Ha Te is ezt az erőt, ezt a bátorságot keresed, ami a teherbírásodat növeli, akkor ne késlekedj! Használd és alkalmazd a gyakorlatokat. Ha így teszel, hamarosan nem lesz szükséged más emberek véleményére, védelmére, mert te fogod tudni működtetni, használni a saját bombabiztos erőrendszeredet!

És ha úgy érzed, hogy készen állsz, töltekezni szeretnél és növelni akarod a teherbírásod, velünk megtanulhatod a május végi elvonuláson. Távol a város zajától, nyugodt környezetben, egyéni, páros és csoportos folyamatok, fizikai és lelki egyensúly gyakorlatok és feltöltődés vár.

A bejegyzés trackback címe:

https://csernegabi.blog.hu/api/trackback/id/tr1614758033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Cserne Gabi

Életöröm specialista vagyok. Integrál pszichológiát és egy tucat különböző alternatív módszert tanultam az elmúlt 25 évben. Mára már saját metódussal dolgozom Budapesttől és Németországtól kezdve, Hollandián, Ausztrián keresztül az USA-ig és segítek klienseket abban, újra élvezni tudják az életet.

Friss topikok

süti beállítások módosítása