Cserne Gabi

Megmutatom, hogy hogyan élvezd újra az életed!

Egy bevált technika, hogy megszelidítsd a negatív érzéseidet
Egy bevált technika, hogy megszelidítsd a negatív érzéseidet

Mi tehetsz a rossz érzésekkel? Mit tehetsz akkor, amikor már jó ideje visszatérő negatív érzésekkel küzdesz és úgy érzed, ebből nem tudsz kilábalni?

Lehet, hogy mostanában téged is valami nálad nagyobb, érthetetlen erő húz, nyom, kínoz, gyötör, megsirat vagy feldühít. Érthetetlen események, rég lezártnak tűnő fájdalmas emlékek törnek elő látszólag a semmiből. Többeknél ez van most, a konzultációkon egyre több ilyen problémával dolgozunk.

...

A világ legbátrabb tette
A világ legbátrabb tette

Jó néhány éve foglalkoztat már a bátorság kérdése. Szerintem igazi nagy falat, ami - mint minden- összefügg az önértékeléssel, az önismerettel és az önelfogadással. Nézzünk egy kicsit a mélyére, hogy mi az, amit tenni tudunk és tenni érdemes magunkért és az életünkért, és mit is jelent pontosan a saját történet és az önszeretet.

„A világ legbátrabb tette nem más, mint ha megtanuljuk elfogadni saját történetünket, és közben mindvégig képesek ...

Így tudod megszeretni a mosogatást
Így tudod megszeretni a mosogatást

Tudom jól, hogy te is mennyire gyűlölöd a mosogatást, ezzel én is így voltam mindig. Már állt a halom, és még a mosogatógépbe is lusta voltam bepakolni. A kipakolást még jobban utáltam. De aztán p ár napja egyszer csak elromlott a mosogatógépem. Gondoltam, ez nekem semmiség, majd megszerelem, de hamar rájöttem, hogy ez túlmutat a szakmai ismereteimen. Viszont gyorsan kellett valami megoldás, mert már egy egész gépbe való adag koszos edény nézett velem ...

5 bevált azonnal működő tipp, hogy növeld a testi-lelki teherbírásod
5 bevált azonnal működő tipp, hogy növeld a testi-lelki teherbírásod

Az emberek többsége időről - időre elfárad. Az élet hullámzik, vannak nehezebb és lazább időszakok, ha tetszik, ha nem. Vannak kemény napok, hetek, amikor megfeszülve, maximumon erőből kell tolni, be kell fejezni a projektet, meg kell csinálni egy feladatot, amit gyűlölsz és a hátad közepére kívánsz… Ismerem, velem is van ilyen… Ilyenkor meg kell állni, végiggondolni a helyzetet. Általában 1-2 nap alatt helyrerázódunk, és mehet tovább az élet, ez a rendje.

...
5 ok, amiért 38 éves koromra megszerettem a ruhavásárlást
5 ok, amiért 38 éves koromra megszerettem a ruhavásárlást

Veled is történt már olyan, hogy ami máson tetszett, az neked szörnyen állt? Hogy lógott a fenekeden a nadrág vagy épp szűk volt derékban vagy a hátadon a ruha? A ruhavásárlásban mindig ott van az a rizikó, hogy ha valami nem áll olyan jól, mint gondoltad, akkor vagy kompromisszumot kötsz vagy magadat szapulod a tested, alakod miatt. Ezekkel a standard méretekkel meg a divatcuccokkal ráadásul az a nagy baj, hogy azt dobják az arcodba, hogy ha nem jó rád, akkor te nem ...

Cserne Gabi

Életöröm specialista vagyok. Integrál pszichológiát és egy tucat különböző alternatív módszert tanultam az elmúlt 25 évben. Mára már saját metódussal dolgozom Budapesttől és Németországtól kezdve, Hollandián, Ausztrián keresztül az USA-ig és segítek klienseket abban, újra élvezni tudják az életet.

Friss topikok