Cserne Gabi

Megmutatom, hogy hogyan élvezd újra az életed!

Le a fogadalmakkal!

Az új év tele van új lehetőségekkel, ám korántsem mindegy, hogy ezekkel mit kezdünk. A legtöbben radikális változásokat szeretnének, de a lelkesedés nem tart sokáig. Ugye tudod, hogy a fogadalmak általában rövid életűek, és nem hozzák meg a kívánt eredményt? A kezdeti lendületet felváltja a kifogás, a lustaság, és gyakran a kudarc. Innen aztán beindul egy olyan ördögi kör, ami még több frusztrációt okoz, és a lehetőségből még nagyobb probléma lesz. De vajon miért?

Ha változtatni akarsz az életeden, akkor a felszín alatt rejlő igazi problémákat és elakadásokat kell megtalálni és megoldani. Amíg nem ismered az igazi okokat, addig a legtöbb megoldás csak kísérlet marad és kudarcba fullad. Sokat segít, ha egy olyan emberrel tudod megosztani a gondolataidat, és az érzéseidet, aki csak rád figyel, aki  teljesen pártatlan, és külső szemmel lát téged és a problémádat.

Hidd el, a gyakorlat azt mutatja, hogy az esetek többségében a fogadalmakkal csak az idődet húzod. Az pedig túl értékes ahhoz, hogy továbbra is elpazarold.

Hagyd el a fogadalmakat és hozz valódi döntést!  Legyen ez az év olyan, ami végre RÓLAD szól! Ha te is szeretnéd, hogy 2020. az eddigi legjobb éved legyen, akkor látszatmegoldások és fogadalmak helyett nézz a dolgaid mélyére. A random, másnak bevált, de nem személyre szóló diéta, a havi fitness bérlet vagy a káros szenvedélyekről való kényszeres lemondás nem segít. A valódi és tartós megoldáshoz az önismereti munka, a komplex életmódbeli változások és napi tudatosság az, ami igazán elengedhetetlen.

pexels-photo-372042.jpeg fotó:pexels

Addig is, ahhoz, hogy ne kerülj újra ördögi körbe, és hogy jobban megértsd magad, érdemes végiggondolni ezeket a főbb kérdéseket:

  1. Hogy állsz az önismerettel? Kérted-e már szakember segítségét a lelki problémáidban, vagy a barátaidat és a családodat terhelted újra és újra? Vajon tudod-e, hogy mi az életcélod, és milyen irányba tart most az életed?
  2. Mennyire vagy elégedett a testeddel, a fizikai állapotoddal és az egészségeddel? Része most az életednek a mozgás és a sport?
  3. Helyesen táplálkozol vagy étkezési problémáid vannak? Hogy érzed magad a bőrödben és mit gondolsz magadról, amikor tükörbe nézel? Egyetértesz, hogy az étel valójában élet és sokkal nagyobb a jelentősége, mint ahogy azt korábban gondoltad?
  4. Számodra mit jelent a tudatos életmód? Vajon a napi rutinodnak része, hogy legyen énidőd, amikor csak magaddal és a jólléteddel foglalkozol? Tudod, hogy a meditációs és mindfulness gyakorlatok hogyan segíthetnek a mindennapokban?

 

Miért ne kezdenéd el már ma, hogy olyan életet élj, amire mindig is vágytál?

Gyere, nézzük meg, hogy mi az igazi problémád, hogy mi az, amit valójában szeretnél, és azt hogyan tudod lépésről lépésre elérni. Ismerd meg a saját működésedet, az igazi mozgatórugóidat!  Írj egy listát, és hozd el magaddal! Megnézzük, hogy mi az, ami most gátat szab a boldogságodnak, és megmutatom, hogy hogyan lesz  2020. igazán szuper év a számodra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csernegabi.blog.hu/api/trackback/id/tr7215385298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Cserne Gabi

Életöröm specialista vagyok. Integrál pszichológiát és egy tucat különböző alternatív módszert tanultam az elmúlt 25 évben. Mára már saját metódussal dolgozom Budapesttől és Németországtól kezdve, Hollandián, Ausztrián keresztül az USA-ig és segítek klienseket abban, újra élvezni tudják az életet.

Friss topikok

süti beállítások módosítása